Henkilöautokortti

Kaikkien minkä tahansa moottoriajoneuvon ensimmäistä ajokorttia suorittavien on käytävä pakollinen 4 tunnin teoriakoulutus tieliikenteen perusteista.

Koulutuksessa annetaan perustiedot liikennejärjestelmästä, liikenteen vuorovaikutteisuudesta ja riskeistä, eri tienkäyttäjäryhmien turvallisuuteen liittyvistä tekijöistä, moottorikäyttöisen ajoneuvon kuljettamiseen liittyvistä vastuista ja velvollisuuksista sekä muista turvallisen ja ympäristön huomioon ottavan ajotavan vaatimuksista.

Jos sinulla on 1.7.2018 mennessä suoritettu jonkun moottoriajoneuvon ajokortti ei sinun tarvitse enää näitä tunteja käydä.

Näin ollen sinun pitää käydä pakollinen 4 tunnin teoriakoulutus liikenteen riskeistä. Tämän lisäksi sinun pitää ajaa vähintään 10 ajotuntia sekä 4 ajotuntia riskikoulutuksen ajotuntia.

B-kurssi minimi tunneilla:

Sisältää yhteistyökumppanin tarjoaman virtuaalisen teoriaopetuksen ja oppimisympäristön, 10 tuntia ajo-opetusta autolla liikenteessä ja auton käytön tutkinnossa sekä riskikoulutuksen. Riskikoulutus sisältää neljä 4 tuntia teoriaopetusta ja neljä 4 tuntia ajo-opetusta.

Maalistarjous voimassa 10 ensimmäiselle kun suoritetaan pimeänajo maaliskuun aikana. Opetusta myös iltaisin ja viikonloppuisin!!!

B-kortti:

14 ajotuntia oikealla autolla 999€

+ Viranomaiskulut:

  • ajokorttilupahakemus 35€
  • rata 55€
  •  teoriakoe 35€
  • ajokoe 90€

yht: 215€

 

B-kurssi haluamallasi opetusmäärällä

THE Kuljettajakoulutus myös järjestää ajokorttikoulutusta haluamallasi opetusmäärällä. Opetusmäärän tarve voi ilmetä myös ajotuntien aikana, jolloin opettaja voi suositella lisäopetuksen ottamista.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen joel.solehmainen@gmail.com tai puhelimella 040-5832934

 

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: